Home Landelijke radio 3FM nieuws 2 augustus

3FM nieuws 2 augustus

Live streams 3FM niet meer in RealPlayer
De livestream en de webcam van 3FM op internet (en alle andere livestreams van de Publieke Omroep) zijn vanaf 1 augustus enkel nog beschikbaar via de Windows Media Player. Dat is omdat er deze manier meer realplayer livestreams beschikbaar zijn om programma’s terug te kunnen luisteren en journaals te kijken en luisteren. Kijk hier voor de juiste verbinding.

Er zijn nu twee streams beschikbaar. Een op smallband en een op breedband.

Liefde in BuZz
Bij BuZz is augustus de Maand van de Liefde. In samenwerking met de bekende site Branddating.nl is BuZz.nl omgetoverd tot dating-site.

Je kan er je ‘liefdesadvertenties’ zoeken en achterlaten en je kan je oproepje laten voorlezen tijdens de uitzending. En je hoort in BuZz ‘daters’ tijdens hun allerereerste ontmoeting!

Veranderingen bij de EO
Een nieuw seizoen, een nieuwe programmering en nieuwe gezichten. Vanaf 1 september gaat er een heleboel veranderen bij de EO op 3FM. Bij deze een lijstje van alles wat er staat te gebeuren.

– Klaas vertrekt naar Yam en wordt vervangen door Herman Wegter en Manuel Venderbos

– Jan-Willem Roodbeen wordt de nieuwe X-Noizz DJ voor de nacht

– Xion, Xalt, Xite! en Xodus verdwijnen als programmanamen en alle uren gaan X-Noizz heten. Wel wordt een onderscheid in stijl gemaakt: X-Noizz popular (20-22 uur), X-Noizz alternative (22-24 uur), X-Noizz urban (24-01 uur) en X-Noizz Night (01-04 uur).