Home Landelijke radio 3FM haalt opvolgers voor Coen en Sander uit eigen stal

3FM haalt opvolgers voor Coen en Sander uit eigen stal

De opvolgers van Coen en Sander op 3FM zullen niet van buitenaf komen. Dat zegt zendermanager Wilbert Mutsaers tegen de NOS. "We zijn een jongerenstation en hebben veel geïnvesteerd in nieuwe talenten als Sander Hoogendoorn, Frank van der Lende en Barend & Wijnand. Ik heb vertrouwen dat we de opvolgers zelf in huis hebben."

Wie de opvolgers zijn zal volgens Mutsaers binnen een half jaar bekend worden. "Ik heb daar nu drie of vier scenario's voor in mijn hoofd, maar het is nog erg vers."

De overstap van het radio-duo naar Radio 538 komt voor de 3FM-zenderbaas niet als een verrassing. "Drie of vier jaar geleden wilde Radio 538 hen ook al vastleggen. Toen hebben ze na lang nadenken besloten het niet te doen. Nu vonden ze het wel het juiste moment."

Update 22:50 uur
Als het aan Sander Lantinga en Coen Swijnenberg ligt volgen Timur Perlin en Rámon Verkoeijen hen op in de middag van 3FM. Dat zeiden ze zojuist op RTL4. "Timur en Rámon zijn een fantastisch duo en zij zouden het ons heel moeilijk kunnen maken", zo zeiden de dj's. Timur en Rámon worden al veel genoemd.
 

Vorig artikelNetto radioreclamebestedingen stijgen naar 233 miljoen in 2014
Volgend artikelNick & Simon, The Common Linnets en Nielson winnen 100% NL Awards