Home Landelijke radio 3FM dj’s halen op de fiets geld op voor KiKa

3FM dj’s halen op de fiets geld op voor KiKa


3FM dj's Joey Koeijvoets en Wijnand Speelman gaan vannacht fietsen voor KiKa (Kinderen Kankervrij). Tijdens hun 3FM-programma halen ze zoveel mogelijk geld op voor het goede doel. Luisteraars kunnen Joey en Wijnand tijdens de uitzending sponsoren.

In het programmaonderdeel 'Joey versus Wijnand' gaan de twee dj's wekelijks de strijd met elkaar aan. Deze week was het de beurt aan Joey om een uitdaging voor Wijnand te verzinnen. Hij daagt zijn collega uit mee te doen aan de fietsactie voor KiKa. Joey: "Ik werd op het idee gebracht toen ik van een goede kennis hoorde dat hij komende zomer met een groepje vrienden onder de naam 'Across Europe' 5.500 kilometer gaat fietsen voor KiKa. Daar wilde ik samen met Wijnand alvast wat aan bijdragen om zo de totaalopbrengst nog verder te verhogen voor dit goede doel". Stichting KiKa zet zich in voor de genezing van kinderen met kanker en werft fondsen voor onderzoek naar de ziekte om deze verder te bestrijden.

Luisteraars die willen bijdragen aan de actie kunnen de dj's sponsoren via www.3fm.nl/fiets. De actie is tussen 01:00 en 04:00 uur te volgen via 3FM en 101TV.