Home Landelijke radio Sales Manager Peter Mulder verlaat Radio 538

Sales Manager Peter Mulder verlaat Radio 538

Sales Manager Peter Mulder (35) gaat eind dit jaar Radio 538 verlaten. Joris van der Pol (27) volgt Mulder vanaf 1 januari 2007 op. Van der Pol is al sinds september 2001 werkzaam bij Radio 538.

Mulder begon zes jaar geleden als Account Manager voor Radio 538 en trad drie jaar geleden in de functie van Sales Manager van het radiostation. Na de overname van Radio 538 door Talpa Radio Nederland werd hij vorig jaar tevens verantwoordelijk voor de salesafdeling van Radio 10 Gold en Juize.FM.

Mulder start begin volgend jaar in samenwerking met het creatieve team van productiebedrijf Audio Chapel het bedrijf Chapel Media Productions, dat audio en video content ontwikkelt voor adverterend Nederland.

Peter Mulder over zijn vertrek: “Het was een van de moeilijkste beslissingen in mijn leven om afscheid te nemen van deze geweldige club mensen. Maar Joris van der Pol is de juiste man op de juiste plaats en er staat een salesteam waar ik trots op ben. Dit in combinatie met de geweldige uitdaging die voor me ligt, maakte de keuze iets makkelijker.”

Vorig artikel3FM-dj’s gaan Popduel met elkaar aan
Volgend artikelArjan Penders nieuwe programmaleider Radio bij BNN