Home Landelijke radio 3FM-dj Bert van Lent valt uit bij Vierdaagse

3FM-dj Bert van Lent valt uit bij Vierdaagse

3FM-dj Bert van Lent heeft op de eerste dag van de Nijmeegse Vierdaagse zijn wandeltocht voortijdig af moeten breken. Hij liep voor de ochtendshow van Giel Beelen mee met het wandelevenement, maar hij kwam vanochtend niet verder van 35 kilometer.

"Vanaf 09:00 uur had hij erg last van blaren en kon niet langer lopen dan 1 uur. De ‘meelopers’ die Bert had, verlieten hem waardoor hij helemaal alleen liep. Alleen lopen bleek hem ook zwaar te vallen. Elke keer als hij bij een watertent kwam, was men daar al aan het opruimen wat hem ook verder demotiveerde. Bert belde daarom met diverse mensen om het toch nog enigszins vol te kunnen houden", aldus Berts producer Bouke.

"Terwijl Bert Fred Siebelink aan de telefoon had, kwam hij een agent tegen die hem niet meer verder liet lopen. Deze agent liet duidelijk merken wat zijn functie was en dan heb je Bert op z’n best! Hij vreesde dan ook dat hij (vanwege zwartlopen) een nacht in de cel zou moeten gaan doorbrengen, maar dat is met een sisser afgelopen."

Ondanks het uitvallen van Giels loper presenteert de ochtendjock ook de komende drie dagen zijn ochtendshow vanuit Nijmegen.