Home Landelijke radio 3FM dit weekend bij Solar, Fast Forward Dance Parade en Flevo Festival

3FM dit weekend bij Solar, Fast Forward Dance Parade en Flevo Festival

3FM is komend weekend weer aanwezig bij diverse festivals die in ons lang worden georganiseerd. Het publieke popstation zendt registraties uit van Solar, Fast Forward Dance Parade en het Flevo Festival.

Festival organisator Extrema zet komend weekend samen met MTV en 3FM het tweedaagse festival ‘Solar’ neer. Met veel dance en pop/rock. Optredens van onder meer: Brainpower, The Sheer, dj’s Spike en Jamie (Di-rect), Roog, Bennie Rodrigues en Laidback Luke. 3FM-dj’s Edwin Diergaarde en Egbert-Jan Weeber draaien in de speciale 3FM-tent. Luisteraars van 3FM gaan in deze 3FM tent een speciale ‘3FM Gate’ bouwen. In het programma ‘Rab Radio’ en op 3fm.nl zijn dagelijks de vorderingen van het creatieve team te volgen.

De negende versie van de ‘Fast Forward Heineken Dance Parade’ wordt dit jaar uitgezonden door 3FM. Zowel de parade als het FF3D Festival met onder meer sets van: Ferry Corsten, Sander Kleinenberg, Michel de Hey en de Audio Bully’s. Bovendien wordt de 3FM Award voor de beste deelnemende truck uitgereikt.

Aansluitend op ‘Fast Forward Dance Parade’ zendt 3FM een registratie uit van het ‘Flevo Festival’. Met muziek, workshops en live op de radio een sprong vanuit een helikopter.