Geen weekendprogramma, maar een maandlang Ruud de Wild die samen met zijn vriendin Olgay Gulsen het middagprogramma op NPO Radio 2 presenteert. ‘In Wild in het weekend: Ruud vs Olcay’ gaan de dj en zijn vriendin elke vrijdag in november tussen 16:00 en 18:00 uur op Radio 2 het tegen elkaar opnemen.

In vier afleveringen worden de luisteraars getrakteerd op spelletjes, actualiteiten, muziek en veel ‘relationeel geweld’ tussen Ruud en Olcay. Ze spelen allebei voor een goed doel en worden bijgestaan door een bekend Nederlands duo.

Wild in het weekend: Ruud vs Olcay is niet alleen live via de radio te volgen. Luisteraars kunnen elke week bepalen welk bekende duo in het team van Ruud komt en wie in het team van Olcay te gast is.

“Toen ik met Olcay in thuisquarantaine moest, waren we tot elkaar veroordeeld. We zijn dol op spelletjes, maar niet op verliezen”, zegt Ruud. “Daarom gaan we nu totaal vrijwillig deze ultieme relatietest aan, waarbij heel Nederland op de voorste rij zit. We hebben elkaar opnieuw ontdekt en dat smaakt naar meer.”

Foto: Wessel de Groot