Home Landelijke radio Wessel van Diepen blijft verbonden aan Radio 538

Wessel van Diepen blijft verbonden aan Radio 538

Wessel van Diepen blijft de vaste stem van Radio 538. Wel stopt hij, zoals eerder aangekondigd, na 14 jaar met zijn werkzaamheden als dj. Zijn radioprogramma’s Van Diepen’s Dance Department en de Top 40 worden overgenomen door 538 dj’s Dennis Ruyer en Jeroen Nieuwenhuize.

Op zaterdag 7 oktober neemt Wessel van Diepen afscheid van het dance-programma Dance Department en neemt Dennis Ruyer de microfoon over. Vrijdag 13 oktober is de laatste keer dat Van Diepen de veertig populairste platen op een rij zet; de nieuwe presentator van de Nederlandse Top 40 is Jeroen Nieuwenhuize.

In 1992 was Wessel van Diepen een van de oprichters van Radio 538. Sinds die tijd is hij ook de stem van het station en presenteerde hij succesvolle programma’s als ‘Van Diepen Draait Door’, ‘Dance Department’ en ‘de Nederlandse Top 40’.

“We leven in een interessante tijd vol mogelijkheden. Deze nieuwe – voice only – overeenkomst met Radio 538 geeft me alle vrijheid die te verkennen”, zo zegt Van Diepen. “Jeroen Nieuwenhuize en Dennis Ruyer zijn goeie vrienden van me en grote radiotalenten wiens ontwikkeling ik van zeer dichtbij heb mogen meemaken. Ze zijn bijzonder gemotiveerd en ik zou me geen betere opvolgers kunnen wensen.”