Home Landelijke radio ‘Week van de eerste keer’ bij Stenders Vroeg Op

‘Week van de eerste keer’ bij Stenders Vroeg Op

‘Stenders Vroeg Op’ staat volgende week helemaal in het teken van ‘De week van de eerste keer’In deze week gaan de leden van het radioteam iets doen wat zij nog nooit eerder in hun leven hebben gedaan.

Als eerste wordt Rob Stenders de wijde wereld ingestuurd, omdat hij bekend staat als huismus. Hij gaat op weg zonder geld, zonder auto en zonder huis. Een telefoonlijst met alle leden van het ‘Stenders Vroeg Op Genootschap’ is de enige hulp die de dj krijgt. Gedurende de hele week moet Stenders onderdak vinden, een slaapplaats zoeken en vervoer naar de studio zien te regelen.

Margreet van Gils zal op maandag haar televisiedebuut maken. Van 14.30 uur tot 15.30 uur presenteert zij het call tv-programma ‘Telegames’ op Yorin. Op dinsdagochtend deelt Margreet tijdens de radioshow haar ervaringen met de luisteraar.

Op woensdag gaat de producer van het ‘Stenders Vroeg Op’-team, Jelmer Gussinklo, naar het Ouwehands Dierenpark om live in de uitzending een paar vogelspinnen over zijn lijf te laten lopen. Ook hoor je woensdagochtend in de uitzending hoe Fred Siebelink het doet als condecteur, voorzien van een verborgen zender.

Vrijdagochtend doet redacteur van de ochtendshow en shop-a-holic Audrey Zonneveld verslag van een wel heel bijzondere koopavond. Audrey heeft namelijk gewinkeld zoals zij dat nog nooit gedaan heeft. De week wordt afgesloten met co-host Henkjan Smits, die als straatmuzikant minimaal vijftig euro op moet gaan halen.

Vorig artikelTalpa tevreden over resultaat Noordzee en 10 Gold
Volgend artikelTROS Kamerbreed stopt eind van het jaar