Home Landelijke radio Veronica Magazine: Ruud de Wild is slechtste radiopresentator

Veronica Magazine: Ruud de Wild is slechtste radiopresentator

Ruud de Wild is de slechtste radiopresentator. Dat vinden althans de lezers van Veronica Magazine. Zij zorgden ervoor dat de dj van Q-music twee ‘Lelijke Dingen’ heeft gewonnen. Het Lelijk Ding is een publieksprijs in de vorm van een beeldje, die vorig jaar in het leven is geroepen door Veronica Magazine. De prijs is bedoeld als tegenwicht voor alle lovend bedoelde mediaprijzen. Het blad nomineerde zelf in alle categoriën en bezoekers van de website van Veronica konden kiezen wie zou winnen.

Tanja Jess, die een radioprogramma presenteert op 100%NL, is volgens lezers van Veronica Magazine de slechtste vrouwelijke radio-dj. Radiocollega Giel Beelen ontving een beeldje in de categorie slechtste tv-presentator voor zijn programma Factor Giel. Patty Brard werd gekozen tot slechtste tv-presentatrice, terwijl ‘Can’t buy me love’ gekroond werd tot slechtste tv-programma.

Niet iedereen is even enthousiast over de prijzen. Zo weigerde Patty Brard het beeldje in ontvangst te nemen, vertelt een woordvoerder van Veronica Magazine. “Tanja Jess heeft de prijs nog niet gekregen. Ze is op huwelijksreis, dus ze heeft een alibi.” De deelnemers aan het realityprogramma ‘Can’t buy me love’ worden woensdagmiddag verrast met de prijs.

Vorig jaar werd Jan Paparazzi de slechtste radiopresentator en was Niels & Froukje op Radio 538 het slechtste programma. Robert Jensen was toen slechtste tv-presentator en de Gouden Koot was het slechtste tv-programma.