Home Landelijke radio Veel zomermuziek op Radio 2 en Sky Radio

Veel zomermuziek op Radio 2 en Sky Radio


Radio 2 en Sky Radio starten maandag allebei met een zomerprogrammering. De programma's op Radio 2 richten zich actief op zomerse activiteiten. De verslaggevers van Tijd voor Twee kijken in de koffers van vertrekkende Nederlanders op vliegvelden, treinstations en langs de snelweg. Het programma volgt daarnaast vijf projecten die aan het eind van de zomer tot uitvoer komen: de nieuwe CD van Wouter Hamel, Tim Coronel test zijn nieuwe elektrische buggy voor de Dakarrace, Jean van de Velde is bezig met zijn nieuwe All Stars-film, de voorbereidingen van het nieuwe KRO/NCRV-programma 'het Debat op 2', en de opmaat voor de musical Boney M. Verder is er het Cappuccino Zomerfestival, live vanuit de tuin van het AKN gebouw in Hilversum.

Vanaf maandag volgen verslaggevers van Knooppunt Kranenbarg voor de Radio 2 luisteraars de karavaan van de Tour de France drie weken lang op de voet, live vanuit Frankrijk. Ook in Tijd voor Twee volop aandacht voor de Tour met NOS-wielerverslaggever Gio Lippens. Daarnaast draait de zender veel zomermuziek.

Sky Radio start met de 'Week van de Zomerhits' op de zender. Van 'Summer in the City' van Joe Cocker naar 'La Camisa Negra' van Juanes en 'Sunny' van Boney M. en Maywood's 'Rio' naar Jason Mraz met I'm Yours: een week lang komen alle populaire zomerse hits voorbij.

Naast alle zonnige hits kondigt elk uur een Bekende Nederlander zijn of haar meest favoriete zomerhit aan. Tijdens de Week van de Zomerhits kunnen luisteraars horen bij welke zomerhit de verschillende VIPS hét ultieme zomergevoel krijgen.

Vorig artikelFusie levert omroepen meer geld op dan zelfstandig blijven
Volgend artikelNOS Radio Tour de France op Radio 1