Home Landelijke radio Van Westerloo brengt komst Jensen naar buiten

Van Westerloo brengt komst Jensen naar buiten

CEO van de HMG Fons van Westerloo heeft op het MWG-Congres in Noordwijkerhout naar buiten gebracht dat Robert Jensen het station zal komen versterken. Dit staat te lezen in de jongste uitgave van Adformatie, echter ontkent de persdienst van Yorin FM dit nog steeds.

Van Westerloo reageerde op de vraag of hij niet beter één van de HMG-radiozenders kon verkopen als volgt: “We zijn nog aan het investeren, oogsten komt later. De komst van Robert Jensen zal daar aan bijdragen.”

Na lange tijd verschillende geruchten over Robert Jensen gehoord te hebben brengt Van Westerloo dan uiteindelijk duidelijkheid. Echter laat de persvoorlichtster van de HMG aan RadioFreak weten: “We zijn nog niet rond met Jensen, wel zijn we in een ver stadium maar er is nog niets rond. Zodra er iets getekend is brengen we dat naar buiten. Dit is meer iets zoals Fons het graag zou willen zien.” Robert Jensen zal de tweede grote naam worden die de HMG in huis haalt, eerder is bekend gemaakt dat Rob Stenders naar het station zal komen om de ochtendshow te gaan. Jensen zal vermoedelijk de middag vullen.

Begin 2003 vertrok Jensen bij Yorin FM om bij Noordzee FM de middagshow te gaan presenteren. Als hij gaat, is nog niet bekend wie hij verder zal mee nemen van Noordzee FM.