Home Landelijke radio Van Inkel maakt uitzending voor KWF Kankerbestrijding op Q-music

Van Inkel maakt uitzending voor KWF Kankerbestrijding op Q-music

Jeroen van Inkel maakt op woensdag 22 januari een uitzending van acht uur in het kader van de campagne 'Sta op tegen kanker' van KWF Kankerbestrijding. De dj begint het programma om vier uur uur 's middags en gaat door tot middernacht.

"Sta op tegen kanker is een groeiende beweging van mensen die in actie komen om (op welke manier dan ook) een bijdrage te leveren aan de strijd tegen kanker. Zo komen er tijdens de liveshow van Jeroen artiesten, patiënten en verschillende BN’ers aan het woord, waaronder Kim-Lian van der Meij en Frits Sissing (presentatoren van de tv show welke ook op 22 januari uitgezonden wordt) en Gers Pardoel (die het campagnenummer heeft gemaakt). Doel van deze radiomarathon is om zoveel mogelijk nieuwe donateurs te krijgen voor KWF Kankerbestrijding", zo laat Q-music weten.

In 2011 heeft Jeroen van Inkel zich ook ingezet voor KWF Kankerbestrijding. Toen werden zo'n 500 collectebussen gestolen. De dj besloot net zo lang radio te maken, tot het gestolen bedrag weer bij elkaar was. Na een uitzending van vijf uur stond de teller op 63.000 euro.

Vorig artikelErik de Zwart verlengt contract bij Radio Veronica
Volgend artikelIngrid Perez weg bij 3FM