Home Landelijke radio Uitzendingen ‘Operation Iraqi Sunrise!’ online

Uitzendingen ‘Operation Iraqi Sunrise!’ online

Op Radio Veronica is deze week weer een reguliere uitzending te horen van ‘Ook Goeiemorgen’. Vorige week kwam heel de week de ochtendshow van Radio Veronica live van uit Irak, onder het mom van ‘Operation Iraqi Sunrise!’.

Adam Curry, Michiel Veenstra, Alexander Stevens en Arend Langenberg zijn afgelopen weekend terug gereisd uit Camp Smitty, één van de kampen waar Nederlandse militairen zich bevinden in Irak. Uit verschillende kampen waar de mannen zijn geweest kwamen positieve reacties, en ook veel thuisblijvers hebben positief gereageerd op de missie van de Veronica-mannen. Als steuntje is voor de militairen in Camp Smitty nog een zender achtergebleven die Veronica uitzendt op 104 FM.

Elger van der Wel heeft voor RadioFreak bijna alle uren van de afgelopen week online gezet zodat mensen die het gemist hebben ze nog terug kunnen luisteren. Hier onder zijn de verschillende links te vinden, inclusief het extra uurtje op vrijdag wat Bart van Leeuwen van zijn zendtijd af stond.

Ook zijn er streams gemaakt van de dagen zodat de file’s niet gedownload hoeven te worden maar in streaming audio kunnen worden afgespeeld.

Update: De file’s zijn niet meer beschikbaar.