Home Landelijke radio RadioFreak vernieuwd!

RadioFreak vernieuwd!

RadioFreak is zojuist in een geheel nieuw jasje gestoken. Voor jullie staat inmiddels versie 3.0 van deze radiosite.

RadioFreak is begonnen op 6 mei 2001. Met een bezoersaantal van 900 per maand en een met Frontpage in elkaar gezette layout zag de site het levenslicht. Dit veranderde op 6 mei 2002. Terwijl Nederland in rep en roer was over de aanslag op politicus Pim Fortuyn werd achter de schermen van RadioFreak de nieuwe site operationeel gemaakt. Versie 2.0 was geboren.

En daarna is er niks meer gewijzigd aan de site. Het nieuws is sterk verbeterd, maar vooral de content verouderde. Maar dat had een reden. RadioFreak was druk bezig aan een nieuwe site die de uitstraling van deze site nog volwassener maakt. We willen de grootste radiosite van Nederland zijn, en daar hoort een site op maat bij. Met een bezoekersaantal van 1,2 miljoen per maand wordt het ook weer tijd voor verandering.

De nieuwe site is af, maar dat wil niet zeggen dat we er niet meer aan werken. We zijn nog vollop bezig met het ontwikkelen van nieuwe onderdelen en het verbeteren van de bestaande content. En dan is er ook nog RadioForum.nl, ons radioforum. Ook die moet deze week in een nieuw jasje gestoken worden.