Home Landelijke radio TROS lanceert Sterren.nl Radio

TROS lanceert Sterren.nl Radio


De TROS is vandaag gestart met een Nederlandstalig radiostation: Sterren.nl Radio. De muziek op de zender sluit aan bij de website Sterren.nl en televisiezender Sterren 24. Voorlopig is de zender alleen via internet te beluisteren; in de loop van het jaar krijgt Sterren.nl Radio ook landelijke kabelfrequenties.

De programma’s op het station worden gepresenteerd door TROS-dj’s Daniël Dekker, Corné Klijn en Edwin Diergaarde. Tevens zijn Kees Tol, Harold Verwoert en Fred Siebelink op de zender te horen. Op werkdagen zijn er van 10:00 tot 18:00 uur gepresenteerde programma’s op de zender te horen. De uren voor en daarna worden gevuld met non-stop muziek. Op de hele uren is het NOS Journaal te horen,

Nick & Simon hebben in het TROS-gebouw de eerste uitzending van Sterren.nl Radio geopend. Tijdens het openingsfeestje waren veel Nederlandse artiesten aanwezig zoals Jan Smit, André van Duin, 3JS, George Baker, Peter Koelewijn, Jan Keizer & Anny Schilder, Sieneke, Pam Feather, Thomas Berge, Antje Monteiro, Belle Perez, Wolter Kroes, Monique Smit, Tim Douwsma en Grad Damen.