Home Landelijke radio Traffic Radio start met gepresenteerde programma’s in de spits

Traffic Radio start met gepresenteerde programma’s in de spits


Traffic Radio is vanmiddag in Beeld en Geluid in Hilversum begonnen met het uitzenden van gepresenteerde programma’s. ‘Spitsradio’ is elke werkdag te horen in de ochtend- en avondspits. De internetzender brengt live verslag van de actuele verkeersinformatie, flitsers, OV reisinfo, autonieuws, wegwerkzaamheden, interviews, nieuws voor onderweg en tips van medeweggebruikers. Nando Kok en Jorn Agterberg gaan de programma’s presenteren.

Piet Paulusma doet elke dag verslag van het actuele weer en de consequenties hiervan op het verkeer in Piet’s Spitsweerbericht. “Met dit nieuwe live programma brengen we een uniek format om mensen thuis, op het werk of onderweg nog beter te informeren over de actuele situatie op de weg, maar ook met actuele OV informatie”, aldus Lars Schotanus van Traffic Radio.

Het radiostation is een initiatief van verschillende bedrijven en hoopt dat iedereen in de toekomst ook over Internet (radio) in de auto beschikt. In november 2008 begon de zender en richtte zich vanaf dat moment op Groot-Amsterdam.