Home Landelijke radio Traffic Radio en de VID werken samen met spitsprogramma

Traffic Radio en de VID werken samen met spitsprogramma


Traffic Radio en de VerkeersInformatieDienst (VID) hebben de handen ineen geslagen om automobilisten beter te informeren over de actuele situatie in het verkeer. Het station verzorgt in samenwerking met De VID elke file-dag een live verslag van de spits in het programma Traffic Radio LIVE!

Morgen is de eerste uitzending van Traffic Radio LIVE! en die komt vanuit de control room van deVID. Tussen 7:00 en 09:00 uur is het programma te horen op de internetzender. Niet alleen in de ochtend maar ook tijdens de middagspits is het fileprogramma te horen op de zender.

"Waar anderen stoppen met verkeersinformatie, gaan wij als verkeerszender veel verder! We zijn al de meest complete op het gebied van OV reisinformatie, maar door de samenwerking met De VID kunnen wij de propositie als dé verkeerszender van Nederland nog beter invullen. Bij De VID zit uiteraard veel kennis en kunde, waar wij als verkeerszender graag gebruik van willen maken om onze luisteraars zo optimaal mogelijk te bedienen", aldus Lars Schotanus van Traffic Radio.  

Vorig artikelLaatste Geluid van het jaar geraden bij Q-music
Volgend artikelPaul van Gessel van BNR naar RTV N-H en AT5