Home Landelijke radio TMF Radio wordt TMF HitRadio met station-voice Dave Foxx

TMF Radio wordt TMF HitRadio met station-voice Dave Foxx

TMF Radio wordt vandaag om 18:00 uur omgedoopt in TMF HitRadio. Dave Foxx van de beroemde hitzender Z100 uit New York zal vanaf dat moment station-voice worden van het non-stop hitstation van de Sky Radio Group. Dave Foxx is al meer dan 20 jaar actief op radio en al bepaalt al jaren het geluid van Z100. Vanaf 18:00 zal hij ook  terug te horen zijn op kabel- en internetzender TMF HitRadio.
De naamswijziging was altijd al een wens van Sky Radio, maar MTV wilde het niet. Nu Sky helemaal eigenaar is, wordt de naam toch aangepast. Uunco Cerfontaine, Program Director TMF HitRadio, is blij met de naamswijziging en Dave Foxx als ‘stem’ voor de zender. "Ik ben trots dat wij deze levende radiolegende hebben weten te strikken. Z100 in New York is toch hét ultieme voorbeeld hoe goed hitradio kan klinken. Die sound halen wij nu naar Nederland voor TMF HitRadio en dat geeft het station meteen een boost."

Platenlabel Hed Kandi zal vanaf vanavond wekelijks een radioprogramma gaan verzorgen op TMF HitRadio. Elke vrijdag van 19:00 – 21:00 uur zal Hed Kandi’s resident DJ Steven Quarre Classy Club Sounds voorbij laten komen. Het programma van Hed Kandi is onderdeel van de nieuwe vrijdagavondprogrammering; TMF HitRadio Clubnight.

In die clubnight zijn ook Joshua Walter en Lars Vegas, Steven Quarre, Dekky en Silverius en Jay Santi te horen. De Clubnight duurt op vrijdagavond tot 01:00 uur.

TMF Radio is sinds december 2006 in de lucht.