Home Landelijke radio Sky Radio bouwt online aanbod verder uit

Sky Radio bouwt online aanbod verder uit

Sky Radio gaat dit jaar flink investeren in het uitbouwen van het online aanbod van de zender. Op de ‘SRG Live Update, The Experience’ presenteerde de Sky Radio Group dinsdag haar plannen voor 2016. Het nonstop radiostation Sky Radio krijgt online een nieuwe positionering met ‘Your favorite playlist’, zo meldt Adformatie.

Op de nieuwe website van Sky Radio, die woensdag online ging, zijn negen online themakanalen te beluisteren. Zo zijn er de kanalen ‘Sky Radio Running Hits’, ‘Sky Radio 00’s’ en ‘Sky Radio Summerhits’. Zendermanager Uunco Cerfontaine laat aan Adformatie weten het online muziekaanbod nog verder uit te gaan breiden met ‘Sky Radio Extra’. “Een nieuw online muziekplatform met onder meer kant-en-klare streaming stations, playlists voor elke sfeer en een volledig online playlist platform met on demand-mogelijkheden”, aldus Cerfontaine.

Sky Radio wil in 2016 het aandeel vrouwen in de leeftijdscategorie 20-34 jaar verder verhogen. De ‘SRG Live Update’ dinsdag was niet voor de pers. “Aangezien het event is bedoeld voor onze adverteerders en sales-relaties, was er geen pers aanwezig”, aldus een woordvoerder van de Sky Radio Group tegen RadioFreak.nl.