Home Landelijke radio Tineke de Nooij krijgt programma op Radio 5 Nostalgia

Tineke de Nooij krijgt programma op Radio 5 Nostalgia


Tineke de Nooij krijgt een programma op Radio 5 Nostalgia. Voor Omroep MAX gaat ze vanaf maandag 6 september de TinekeShow presenteren op werkdagen tussen 16:00 en 18:00 uur. Vandaag heeft ze een contract getekend bij de omroep.

"Er zijn twee generaties met mij opgegroeid en ik zie geen enkele reden om te stoppen!", ligt Tineke toe. "TinekeShow is echt helemaal mijn show, energiek en vrolijk."

In de uitzending zijn de gesprekken met de luisteraars en met de 'clubs' van De Nooij belangrijk. Zo bespreekt zij met de Boekenclub de meest inspirerende boeken en laat onder andere Ad Bouman met de Piratenclub herinneringen aan oude piratenzenders herleven. Ze speelt het spel De Krasse Knarren Kwis en heeft ruimte voor verzoeknummers.

Directeur Jan Slagter van Omroep MAX: "Omroep MAX maakt de komende jaren een enorme groei door, wij zijn zeer verheugd dat nu ook Tineke de Nooij daar onderdeel van uit maakt. Een vakvrouw als Tineke met al haar ervaring en enthousiasme, laat exact zien waar onze omroep voor staat: vijftigplussers tellen nog volop mee en vieren het leven!"