Home Landelijke radio Sublime FM gaat verhuizen

Sublime FM gaat verhuizen

Sublime FM

Sublime FM verhuist naar een andere plek in Utrecht. Nu zit het radiostation nog naast het Beatrix Theater. Vanaf komende maandag wordt er uitgezonden vanaf het drie kilometer verderop gelegen Werkspoorkathedraal. “Deze nieuwe locatie sluit perfect aan bij het creatieve en muzikale dna van Sublime FM”, laat de zender weten. “De Werkspoorkathedraal biedt een unieke mix van historie, vernieuwing, creativiteit en ondernemerschap.”

De Werkspoorkathedraal is een oude industriële werkloods waar ooit stoommachines en treinen werden gebouwd. Tegenwoordig is het een locatie voor festivals, evenementen en ondernemers. “We kijken ernaar uit om met ons team aan de slag te gaan op deze inspirerende nieuwe plek. De Werkspoorkathedraal is voor Sublime FM een uitstekende locatie die ons ruimte geeft voor verdere groei en ontwikkeling”, aldus Stefan Wayper, Algemeen Directeur van Sublime FM.

Johan Verweij, directeur van Werkspoorkathedraal zegt er ‘erg trots’ op te zijn dat Sublime FM plaatsneemt in het pand. “De Werkspoorkathedraal is een creatieve en ondernemende broedplaats waar Sublime FM zeker niet mag ontbreken en veel waarde toevoegt.”