Home Landelijke radio Stembus van tiende editie Gouden RadioRing geopend

Stembus van tiende editie Gouden RadioRing geopend

De stemsite voor De Gouden RadioRing is vanmorgen gelanceerd. De stembussen van de tiende editie van de Radioring zijn geopend van donderdag 1 oktober tot vrijdag 31 oktober 14:30 uur. De prijzen worden op 11 november uitgereikt tijdens het RadioGala in Amsterdam

Stemmen kan gedaan worden op de volgende categorieën:
– het beste radioprogramma van 2015 – De Gouden RadioRing
– de beste radioman van 2015 – De Zilveren RadioSter Man
– de beste radiovrouw van 2015 – De Zilveren RadioSter Vrouw

Jan-Willem Roodbeen presenteert op woensdagavond 11 november de tiende editie van Het RadioGala van het Jaar. Op die avond wordt er duidelijk welk programma De Gouden RadioRing 2015 mee naar huis neemt. Afgelopen jaar was de ochtendshow van Radio Veronica ‘Rick in de Morgen’ de grote winnaar. Daarnaast worden de publieksprijzen voor radioman en radiovrouw van het jaar bekendgemaakt. Vorig jaar waren Rob van Someren en Claudia de Breij de winnaars in deze categorieën.

Sinds 2010 worden tijdens het RadioGala niet alleen de drie publieksprijzen voor radio uitgereikt. Ook de Marconi Awards maken weer onderdeel uit van het gala. De awards voor Beste Zender, Aanstormend Talent, de Impact Award en de Marconi Oeuvre Award zijn een belangrijk onderdeel van de avond.

Stemmen kan via rr2015.avrotros.nl/.