Home Landelijke radio Stations ontkrachten Jensen-roddels

Stations ontkrachten Jensen-roddels

Volgens het doorgaans goed ingelichte weblog medianieuws zou Robert Jensen vertrekken van Noordzee FM naar Yorin FM. De deal tussen Jensen en de HMG zou betekenen dat hij een aantal keer per week een televisieprogramma zou maken en weer terug komt op Yorin FM. Beide stations spreken deze roddel tegen.

De HMG wijt de geruchten aan een onlangs gegeven interview waarin Fons van Westerloo zei dat hij graag zou zien dat Jensen terug keert op de zender. De persdienst liet aan RadioFreak.nl weten: “Er worden op dit moment wel gesprekken gevoerd met Robert Jensen maar die gaan hoofdzakelijk over tv en of daar ook radio bij komt kijken is bij ons niet bekend. De geruchten komen waarschijnlijk door een interview van Fons van Westerloo die zei graag Jensen terug te zien”.

Bij Noordzee was het antwoord kort maar krachtig: “Allemaal geruchten”. Over de andere roddel dat ook Gordon zou vertrekken en Noordzee Non-stop zou worden zei de persvoorlichter: “Allemaal onwaarheden”.

Jensen vertrok aan het begin van het jaar van Yorin FM naar Noordzee FM om daar een middag programma te gaan maken. Hij zei toen toe te zijn aan een nieuwe uitdaging, bij Yorin FM was hij ook nog directeur radio.