Home Landelijke radio Stadsradio Rotterdam bestaat 10 jaar

Stadsradio Rotterdam bestaat 10 jaar

Stads Radio Rotterdam bestaat dit jaar 10 jaar en viert dit met verschillende acties op de radio. De feestelijkheden starten op zaterdag 22 juni. Zo zullen er verschillende oude namen voor 1 dag terug keren op het station. Dit zal gebeuren op zaterdag 22 juni. Alleen die dag zal de programmering aangepast zijn en zullen de oude jocks weer te horen zijn op de 94.6 FM.
Ronald van der Geer zal zaterdag de spits af bijten, dit zal om 06:00 uur gebeuren. Maar er is meer ’s middags komt de Rotterdamse R&B formatie Romeo langs. Want de Stads Radio studio was ook voor hun de plaats waar het allemaal begon. De avond en nacht zal gevuld worden door Erwin van der Bliek, Mark van Dale, Pepijn Werkman en Marcel Strücker.
Bovendien zullen tal van bekende Rotterdammers én Nederlanders op die speciale zaterdag de Studio aan het Haringvliet bezoeken. Veel van hen hebben dan ook zeer speciale band met Rotterdam en Stads Radio in het bijzonder. Zo zullen de Rotterdamse R&B groep Romeo, 2 Brothers on the 4th Floor zangeres Desray, Rotterdammer van het jaar Sander de Kramer en paparazzi fotograaf Joop van Tellingen de studio bezoeken. Meer namen volgen later.