Home Landelijke radio Sky Radio Group komt met HitRadio Veronica en Veronica Rock Radio

Sky Radio Group komt met HitRadio Veronica en Veronica Rock Radio

Nederland is twee radiostations met de naam Veronica rijker. De Sky Radio Group heeft HitRadio omgedoopt tot HitRadio Veronica en gelijktijdig Veronica Rock Radio gelanceerd. 

HitRadio is vanochtend stilletjes omgedoopt tot HitRadio Veronica. Over de reden voor de naamswijziging laat de Sky Radio Group niets los. Een jaar geleden heette HitRadio Veronica nog TMF HitRadio, die naam moest worden aangepast om dat MTV Networks de samenwerking met de Sky Radio Group niet wilde verlengen. Het station zou toen HitRadio TMS gaan heten, maar het werd op 1 november uiteindelijk HitRadio. Nu verandert de naam dus opnieuw.

Veronica Rock Radio is een internetstream die nonstop rockmuziek uitzendt. De stream is te beluisteren via de site van Radio Veronica, radioportals en ook op mobiele telefoons.

In totaal heeft de Sky Radio Group nu vier stations met de naam Veronica. Naast Radio Veronica zijn dat dus HitRadio Veronica en Veronica Rock Radio. Eerder lanceerde het bedrijf al  Veronica Top 1000 Allertijden. De zenders Veronica 80's Top 880 en Veronica 90's Top 590 zijn verdwenen uit het aanbod.