Home Landelijke radio Simone FM start met Novum Nieuws

Simone FM start met Novum Nieuws


Persbureau Novum gaat het nieuws verzorgen op Simone FM. Op de hele uren zijn nieuwsbulletins te horen en op het halve uur headlines. In het weekend komt er ook sportnieuws bij.

“Simone FM is een station dat het altijd anders wil doen dan anderen. Dat merk je aan de platenkeus, de presentatiestijl, en aan de vormgeving. Een tikkeltje eigenwijs. En daar hoort ook het nieuws bij”, zo licht directeur Bert Vos van het regionale commerciële radiostation de keuze toe. “Bovendien kunnen we onze luisteraars nu in het weekend ook op de hoogte houden van voetbalnieuws, het formule 1 nieuws en andere sportevenementen. Wij hebben al een grote verbondenheid met de F1 en het voetbal. De sportbulletins van Novum sluiten daar perfect op aan.”

Novum is blij dat het nu ook nieuwsbulletins maakt voor Simone FM. “De pakkende vormgeving van Simone FM, geeft de bulletins een vlot accent, zowel in klank als uitspraak. Wij zijn uiteraard zeer verheugd dat ook Simone FM voor Novum heeft gekozen”, aldus Dominique Makatita, Sales Executive Novum Nieuws.

Naast Simone FM is Novumnieuws ook te horen op bijvoorbeeld Slam!FM, Radio Lelystad en Radio Decibel.