Home Landelijke radio Sander Lantinga is vader geworden

Sander Lantinga is vader geworden

3FM-dj Sander Lantinga is vader geworden. Woensdagochtend om 10:03 uur is zijn zoon Klaas geboren. Het is het eerste kind voor Lantinga en zijn vrouw Tessel.

"Hij is naar zijn opa's vernoemd. We wilden gewoon echt een leuke, Nederlandse naam en eigenlijk kwam gewoon Klaas steeds terug. Je hoort hem te weinig tegenwoordig. Hij is lekker Fries, lekker Nederlands. Dus het is Klaas geworden. Klein Klaasie", zo vertelde Lantinga gisteren op 3FM.

"Je kunt als vader niet niet in clichés praten, want alles is waar. En ik moet zeggen: ik was nooit zo van de baby's, maar ik zie nu onze baby en dat is gewoon een mensje. En dan heeft hij mijn wenkbrauwen, mijn blik, de neus heeft hij van Tessel en hij heeft de handen van mijn broer. Het is een combinatie van alles en dat is zo mooi."

In november maakte Lantinga bekend dat hij dit voorjaar vader zou worden. Woensdag was hij plots afwezig bij 'De Coen & Sander Show', waardoor sommige luisteraars al het vermoeden hadden dat de baby was geboren. Volgende week keert de dj weer terug op de radio.