Home Landelijke radio Sander Hoogendoorn, Lars Boele, Marieke Elsinga e.a. op Kermis FM

Sander Hoogendoorn, Lars Boele, Marieke Elsinga e.a. op Kermis FM

Op Kermis FM, de evenementenzender van de Tilburgse Kermis, zijn dit jaar bekende radiomakers als Sander Hoogendoorn (3FM), Lars Boele (QMusic), Edwin Noorlander (Radio 538), Marieke Elsinga (Qmusic), Frank van ’t Hof (NPO Radio 2) Amber Brantsen (NOS Radio 1), Saskia Weerstand, Rob Janssen en Tjitse Leemhuis (3FM) te horen.

Tijdens de achtste editie, die vrijdag 22 juli van start gaat, biedt Kermis FM ook een podium aan nieuwe talenten. Onder andere Lieke de Kok (Efteling Radio), Tessa Mol (Roulette FM), Nelleke Arnout (Glow FM/KX Radio), Patrick Coelho (WILD FM/KX Radio) en Niels van der Veen (538 Hitzone/Glow FM) maken radio op de Tilburgse Kermis.

Hoofdredacteur Arno Leblanc: “We willen graag een mooie combinatie van bekende dj’s en veelbelovende talenten en dat is weer fantastisch gelukt. En natuurlijk ook dagelijks vrouwen op de radio. Het wordt een fantastische kermis!”

De Tilburgse kermis is een van de grootste evenementen van Nederland met jaarlijks ruim 1,5 miljoen bezoekers. Kermis FM is vanaf vrijdag 22 juli om 19:00 uur te bekijken en beluisteren via onder andere de website www.kermisfm.nl, het evenementenkanaal 999 van Ziggo, Omroep Tilburg en in Tilburg en omstreken via 105.9 FM.

Vorig artikelLex Gaarthuis wil trouwambtenaar worden
Volgend artikelZij vervangen deze zomer de ochtendshows