Home Landelijke radio NPO 3FM Sander Hoogendoorn en Eva Koreman nieuwe stationvoices 3FM

Sander Hoogendoorn en Eva Koreman nieuwe stationvoices 3FM

NPO 3FM past naast zijn slogan en muziekformat ook zijn vormgeving aan. De stationvoices die in november begonnen, Tim Bloemers en Hester Marijnis, stoppen nog deze maand. 3FM kiest er weer voor om twee dj’s in te zetten als stationvoice: Sander Hoogendoorn en Eva Koreman.

Het tweetal maakte het nieuws vanavond bekend op de radio, nadat er gisteren een bijeenkomst was voor alle medewerkers. Tijdens deze bijeenkomst werd de nieuwe merkpositionering gepresenteerd, inclusief een bijbehorend merkboek. De nieuwe slogan, het aangepaste format en de nieuwe vormgeving zijn onderdeel van deze verandering.

Eric Corton en Annemieke Schollaardt golden jarenlang als de stationvoices van 3FM. Beiden waren van 2009 tot eind vorig jaar te horen als ‘stemmen van de zender’.

Of er de komende tijd nog meer gaat veranderen is onduidelijk. Het lijkt er op dat de programmering op korte termijn niet wordt gewijzigd. Dat zou dan ook ongeveer het enige zijn, van alle vernieuwingen die in november vorig jaar werden doorgevoerd, dat nog overeind blijft.

Foto: Michel Schnater | BNN