Home Landelijke radio Ruud de Wild en Jeroen Kijk in de Vegte naar Q-music

Ruud de Wild en Jeroen Kijk in de Vegte naar Q-music

Ruud de Wild en Jeroen Kijk in de Vegte gaan samen de ochtendshow presenteren op Q-music. Vanaf 10 maart 2008 zullen zij samen een nieuwe ochtendshow presenteren.

Jeroen van Inkel, de presentator van de huidige ochtendshow, zal vanaf dat moment een nieuw programma gaan presenteren. In februari zal de exacte programmering bekend worden gemaakt.

“Ruud is na zijn vertrek bij Radio 538 met een aantal partijen om de tafel gaan zitten en wij waren er daar één van. Uiteindelijk heeft Ruud er voor gekozen om samen met Jeroen vanaf volgend jaar bij ons aan de slag te gaan”, zo laat een woordvoerdster van Q-music aan RadioFreak weten.

Jarenlang presenteerderen Ruud de Wild en Jeroen Kijk in de Vegte samen ‘RuuddeWild.nl’ op 3FM. In juni 2002 maakte de Wild de overstap naar Radio 538, Jeroen Kijk in de Vegte besloot toen niet mee te gaan en ging hij in het voorjaar aan de slag bij Caz! alwaar hij de ochtendshow presenteerde.

Dit najaar verliet Ruud de Wild na een lange periode van afwezigheid Radio 538. Jeroen Kijk in de Vegte stopte eerder al bij Caz! toen de etherfrequentie van de zender overging naar Arrow Classic Rock.

Vorig artikelFresh FM zet Nederlandse dj’s in de spotlight
Volgend artikelVeiling 3FM Serious Request van start