Home Landelijke radio Roosmarijn Reijmer nieuwe dj 3VOOR12 Radio

Roosmarijn Reijmer nieuwe dj 3VOOR12 Radio

Roosmarijn Reijmer volgt Eric Corton op bij '3VOOR12 Radio'. Vanaf 1 september 2011 is zij de vaste dj van het 3FM-programma.

De afgelopen elf jaar werkte Roosmarijn Reijmer in verschillende functies voor 3FM, onder andere als internetredacteur, radioregisseur,  muzieksamensteller en dj in opleiding bij de 3FM DJ school. "Ik heb hier alles aan radiomaken geleerd", aldus Reijmer over 3FM. "Je krijgt directe feedback van luisteraars, vaak positief en soms kritisch. Zo heb ik geleerd programma's te maken mét de luisteraar. Die interactie vind ik heel belangrijk."

"3VOOR12 Radio is voor mij het muzikale en journalistieke geweten van 3FM. Ik mag de grote schoenen van Eric Corton vullen en die uitdaging pak ik met acht handen aan", zegt Reijmer over haar nieuwe baan. “Sinds ik me kan herinneren ben ik al bezig met muziek en radio. 3VOOR12 Radio is voor mij een prima uitlaadklep door de combinatie tussen muziek die je echt gehoord moet hebben, de nieuwsactualiteit en de aandacht voor de Nederlandse muziekscene.”

3VOOR12 eindredacteur Willem van Zeeland over de keuze voor Roosmarijn: "We vonden het belangrijk om te kiezen voor een presentator die een autoriteit is op het gebied van alternatieve popmuziek. Roosmarijn Reijmer heeft heel veel kennis van muziek en ze kan daar op de radio met veel enthousiasme over vertellen. Ze is voor ons de ideale opvolger van Eric Corton."

Eric Corton stopte op 26 mei met het programma. Reijmer nam toen samen met Rudy Mackay het programma over.