Home Landelijke radio Rob Stenders neemt nieuwe 3FM-studio in gebruik

Rob Stenders neemt nieuwe 3FM-studio in gebruik

Rob Stenders heeft zojuist de nieuwe studio van Rado 3FM in gebruik genomen. De popzender is afgelopen weekend verhuisd van het audiocentrum naar de ‘Peperbus’, het oude gebouw van NOB Interactive.

Afgelopen vrijdag nam Dolf Janssen al afscheid van de oude studio in het Audiocentrum. 3FM zond dit weekend volledig uit vanuit de 3FM-studio van de TROS. In de tussentijd werd alles verhuisd naar de nieuwe studio. In totaal zal er 35 uur per week geen gebruik worden gemaakt van de nieuwe studio. Dit wist Antenne 2 te melden.

Net voor zes uur deed Maurice Verschuuren zijn laatste presentatie van uit de tijdelijk 3fm studio toen brak Rob Stenders in om te zeggen dat alles werkte behalve de verlichting. Na zes uur begon Stenders met Slade – Radio wall of sound als eerste plaat.

Naast het feit dat de dj’s het er vandaag over zullen hebben tijdens hun programma zal er geen officiële opening zijn op de radio. 3FM liet ons weten dat als dit zou zijn gewoon besloten buiten de radio om is.

Heel de verhuis en verbouw operatie is begeleidt door Iwan Reuvekamp van 3FM. Iwan is ook de begeleider voor de nachtprogramma’s op 3FM.

Klik hier om de nieuwe studio te bekijken.