Rik Reijnen start per 1 september als Entertainment Director bij Qmusic. In die functie is hij bij de radiozender verantwoordelijk voor de zakelijke relaties met evenementen en artiesten. Rik werkte eerder jarenlang bij Talpa Network voor evenementen als Mysteryland en Tomorrowland.

“We hebben grote ambities op het gebied van evenementen en willen ons nog meer focussen op samenwerkingen met artiesten en events die bij ons mooie merk passen”, zegt Robert Bernink, algemeen directeur bij Qmusic. “Ook zal Rik zich in gaan zetten voor andere merken binnen ons moederbedrijf DPG Media. We gaan met Rik mooie stappen zetten en ik kijk dan ook erg uit naar zijn komst.”

Rik Reijnen (36) was de afgelopen zeven jaar bij Talpa Network verantwoordelijk voor alle music- en mediapartnerships, zoals Mysteryland, Tomorrowland en alle grote Mojo concerten. Daaronder vallen bijvoorbeeld de concerten van Marco Borsato in de Kuip en die van Ed Sheeran en Beyonce in de Johan Cruijff ArenA. Daarvoor werkte hij twee jaar als artiestenmanager van Gers Pardoel en was hij actief bij RadioCorp.

Foto: Qmusic | Joeri van Breukelen