Home Landelijke radio Rigby maakt themalied 3FM Serious Request

Rigby maakt themalied 3FM Serious Request

De nieuwe single van Rigby, 'One Song', is het 3FM Serious Request anthem 2009. De plaat ondersteunt de campagne van 3FM Serious Request 2009 'Stop Malaria, Play The Music' en is de muziek onder de radio- en televisiecommercials van 3FM Serious Request. De complete opbrengst van de singlegaat naar het doel dit jaar: de malariabestrijding.

One Song heeft voor 3FM een speciale lading. 3FM Music Director Basyl de Groot: "Het nummer vertelt precies wat we met 3FM Serious Request willen overbrengen. All We Need Is One Song; met het betalen voor één enkel liedje kun je een verschil maken tussen leven en dood. Dan is het extra mooi dat zo'n geweldig nummer gemaakt is door een bandje dat we vanaf het prille begin op 3FM volgen." Rigby was met haar eerste release in eigen beheer meteen 3FM Serious Talent en sleepte vervolgens een platencontract in de wacht. De band treedt met One Song in de voetsporen van Novastar. Vorig jaar was zijn nummer 'Waiting So Long' het anthem van 3FM Serious Request.

Met de bekendmaking van het 3FM Serious Request-anthem is tevens het eerste optreden voor de finale op 24 december op de Grote Markt in Groningen bekend.