Home Landelijke radio Rick van Velthuysen teleurgesteld in Radio 538

Rick van Velthuysen teleurgesteld in Radio 538

Rick van Velthuysen is teleurgesteld in Radio 538. De dj moet stoppen met zijn weekendprogramma ‘WeekendRick’. “Maar ik zie totaal geen enkele noodzaak om te stoppen”, zo zei hij daar gisteren over op Radio 1. “Alleen sociaal gezien is het een voordeel”, zo zag Rick er toch de zonnige kant van in.

Het weekendprogramma wordt overgenomen door Jeroen Nieuwenhuize samen met sidekick Mijke Marsman. Van Velthuysen stopt dus niet vrijwillig.

Daar komt nog bij dat Erik-Jan Rosendahl moest verdwijnen bij MiddenInDeNachtRick, het nachtprogramma van Rick van Velthuysen. “Dan heb je het idee dat je een poosje heel erg tegen de stroom in moet roeien. Ik werd er niet vrolijk van.” Het programma is nu ook genomineerd voor de Gouden RadioRing. Bij Studio Desmet, waar de Ring wordt uitgereikt, wordt (zoals aangekondigd) actie gevoerd door fans van MIDNR en Erik-Jan Rosendahl (zie foto).

Toch blijft Rick het zonnig in zien. “Ik werk hier al 15 jaar en ik ben niet van plan bij de eerste tegenslag op te geven. 538 is een mooie club met mensen en misschien dat het nu wat stroef gaat met de mensen die erover gaan.”

Vorig artikelArrow zendt Rock 500 uit
Volgend artikelTheater van het Sentiment winnaar Gouden RadioRing