Home Landelijke radio Rick van Velthuysen hoopt op terugkeer MIDNR bij PowNed

Rick van Velthuysen hoopt op terugkeer MIDNR bij PowNed

Rick van Velthuysen ziet het wel zitten om een keer in de week MiddenInDeNachtRick terug te brengen op de radio bij PowNed. De publieke omroep van weblog GeenStijl maakte afgelopen week bekend genoeg leden te hebben om het publieke bestel in te gaan. "Zonder arrogant te willen zijn weet ik dat Dominique Weesie een groot liefhebber van MiddenInDeNachtRick is en dat hij vaak heeft geroepen dat dit radioprogramma bij PowNed weer op de radio moet komen, wanneer ze een Publieke Omroep zouden worden", aldus Van Velthuysen, die al zeven dagen per week te horen is op Radio Veronica.

Een aspirant-omroep krijgt negen uur radio per week. GeenStijl heeft eerder al aangegeven deze voor tweederde te willen vullen met Talk Radio. Van Velthuysen ziet het wel zitten de overige drie uur met zijn oude 538-nachtprogramma op te vullen. "1x per week een nachtje MIDNR bij de Publieke Omroep, daar kijk ik nu al naar uit. We zullen zien….."

MiddenInDeNachtRick is in in augustus gestopt op Radio 538. In oktober maakte hij zijn programma nog een keer op internet via weblog GeenStijl om zo meer stemmen te kunnen trekken voor de RadioRing.