Home Landelijke radio Radionieuws van donderdag 24 oktober

Radionieuws van donderdag 24 oktober

griet Winter Fair op Radio 10 FM
Radio 10 FM zal van vrijdag 15 tot en met woensdag 20 november live vanaf de Margriet Winter Fair uitzenden. Dit winter-evenement vindt plaats in de Utrechtse Jaarbeurs.

Radio 10 FM deejays Tom Mulder, Peter Holland en Jos van Heerden zullen dagelijks, van 10:00 tot 19:00 uur, hun programma’s live vanaf de Winter Fair presenteren.

an Vlemmix aangekomen in Rome
Johan Vlemmix is vanmiddag is aangekomen op het Sint Pietersplein in Rome. Hij moest daar naartoe lopen na een weddenschap met Radio 538. Hij wedde met Rick van Veldhuysen dat hij 1 zetel bij de Tweede Kamer verkiezingen van afgelopen mei zou halen. Dit lukte niet. De 538 dj liep het laatste stuk met Vlemmix mee.

M-vrijwilligers weigeren contract
Acht vrijwilligers weigeren de medewerkersovereenkomst van Radio TV Moerdijk (RTVM) te ondertekenen. Maandag besluit het stichtingsbestuur wat het doet aan de halsstarrige houding van de medewerkers.

De acht vrijwilligers zijn het niet eens met het aangeboden contract. Met name de punten dat een medewerker niet voor een andere omroep mag werken en dat de gemaakte programma’s het eigendom zijn van de stichting vinden zij bezwaarlijk. De vrijwilligers moesten hun contract voor 15 oktober ondertekenen, anders zouden zij moeten vertrekken.

Vorig artikelKort radionieuws van woensdag 23 oktober
Volgend artikel3FM verslaat Stille Tocht