Home Landelijke radio RadioForum.nl weer doelwit van hackers

RadioForum.nl weer doelwit van hackers

Het is normaal dat je op een forum op een normale manier met elkaar omgaat. Daar is niks nieuws aan. En bij ons radioforum is het dan zo dat je, als je niet weet hoe je je fatsoenlijk dient te gedragen, je na 2 waarschuwingen definitief in de ban gaat. En sommige mensen vinden dat zo moeilijk te verkroppen en hebben zoveel vrije tijd, dat ze ons forum dan gaan hacken.

Zo is ook vanavond weer gebeurd. En aan de boodschap die deze hacker(s) aan ons meegaven had het wederom te maken met opgekropte woede. Nou zijn wij via mail altijd prima te breiken voor eventueel commentaar op nieuwsberichten die op onze site staan en het beleid van ons forum. Dit is blijkbaar niet genoeg. Het blijft nodig op een kinderachtige manier te laten merken dat je nog niet helemaal volwassen bent.

Omdat we weten dat er veel mensen WEL serieus met ons forum omgaan, gaan we voor die mensen ook gewoon door! Morgen hopen we weer terug te zijn. Dus tot snel!!

Mailen kan ALTIJD op forum@radiofreak.org of naar ons algemene adres info@radiofreak.org. Wij zullen altijd ons best blijven doen onze site kwalitatief te verbeteren en ons forum voor iedereen prettig te houden.

Team RadioFreak.nl / RadioForum.nl