Home Landelijke radio Radio West en ADO Den Haag werken dit seizoen intensief samen

Radio West en ADO Den Haag werken dit seizoen intensief samen

Omroep west kleurt tijdens het voetbalseizoen 2013-2014 geregeld groen-geel. Met de ondertekening van de samenwerkingsovereenkomst tussen de regionale omroep en de Haagse voetbalclub ADO Den Haag werd dit een feit. De ondertekening vond plaats voorafgaand aan de wedstrijd ADO Den Haag- PSV.

Op 89.3 Radio West zal er rond iedere wedstrijd een maar liefst vier uur durend programma worden gemaakt. Bij thuiswedstrijden LIVE vanuit het Kyocera Stadion. Presentator Bart Nolles ontvangt gasten uit de voetbalwereld, analisten en andere gasten in een businessunit die tot studio wordt omgebouwd. Onno Hansum en Jim van der Deijl verzorgen vanaf de perstribune het wedstrijdverslag. Bij uitwedstrijden komt de uitzending vanuit de studio van Radio West waarin ook gasten zullen aanschuiven. Onno Hansum en Jim van der Deijl houden dan vanuit het stadion van de tegenpartij de luisteraars op de hoogte van het wedstrijdverloop.

Vanaf september zendt TV West iedere vrijdag een wekelijks ADO magazine uit, met daarin veel aandacht voor alle zaken rondom ADO Den Haag en de supporters van de groen-gele club. De presentatie is in handen van Nicolette Krul. Zij is onder meer bekend als medepresentator van het programma Studio Haagsche Bluf dat op werkdagen te horen is op Radio West en Den Haag FM, waarin ADO Den Haag ook dagelijks aan bod komt.

Omroep West is blij met de samenwerking met dé voetbalclub uit de regio. “ADO Den Haag is een club die de hele regio met elkaar verbindt en dat is precies wat Omroep West ook doet. Het is daarom niet meer dan logisch dat wij samen optrekken en in onze uitzendingen veel aandacht aan de club schenken.”, zegt Omroep West directeur Gerard Milo in een eerste reactie.

Vorig artikelProgramma’s Sterren.nl Radio te horen op Bingo FM
Volgend artikelDe Gielmobiel krijgt televisieversie