Home Landelijke radio Radio 538 vanavond bij verkiezing ´Beste dj van de wereld´

Radio 538 vanavond bij verkiezing ´Beste dj van de wereld´


Radio 538 is vanavond de radiopartner van de uitreiking van de dj Mag Top 100 awards. Vanavond wordt in de Passengers Terminal in Amsterdam de 'Beste dj van de wereld' gekozen en 538 doet verslag.

538 Dance Department met Dennis Ruyer is ter plaatse en doet tussen 22.00 en 00.00 uur live verslag van de bekendmaking van de nieuwe “Beste DJ van de Wereld. "Het radiostation heeft een langdurige verhouding met het begrip 'nummer 1' en slaat nu de handen ineen met de nummer 1 DJ lijst van de wereld! Dit vieren we tijdens het Amsterdam Dance Event met de beste DJ's op Radio 538!” Aldus Ruyer.

De winnaar van de verkiezing is verkozen via een publieke poll op de top 100 DJ’s-website. Kiezers kregen de kans om op hun favoriete vijf dj’s te stemmen. Tijdens de poll van 2010 werd bijna een half miljoen stemmen uitgebracht, afkomstig uit meer dan 167 landen. De verkiezing is daarmee verreweg de populairste DJ-poll ter wereld. Vorig jaar werd Radio 538 jock Armin van Buuren voor het vierde jaar op rij verkozen tot 'Beste dj van de Wereld.'

Vorig artikel‘Omroepen willen toch gaan fuseren’
Volgend artikelKamervragen over ontvangstproblemen Noord Nederland