Home Landelijke radio Radio 2 opnieuw een week in de Seventies

Radio 2 opnieuw een week in de Seventies

Radio 2 presenteert volgende week ‘Made in the Seventies’. Het publieke radiostation draait alleen maar muziek uit de jaren ’70. Op vrijdag zendt Radio 2 de Seventies Top 100 uit tussen 09:00 en 18:00 uur met de favoriete platen uit de jaren ’70 van de Radio 2 luisteraar. De presentatie is in handen van Daniël Dekker, Bert Haandrikman en Hans Schiffers.

De verschillende programma’s hebben de hele week aandacht voor het kleurrijke decennium. Zo speelt Hans Schiffers bekende radiospelletjes als ’50 Pop of een Envelop’en ‘Toontje Hoger’’ Dagelijks spelen de presentatoren van Radio 2 het Introspel met luisteraars. In Knooppunt Kranenbarg speelt Bert Kranenbarg de finale van het spel direct na de Seventies Top 100 tussen 18:00 en 19:00 uur. 

Bezoekers van de Radio 2-website kunnen tijdens ‘Made in the Seventies’ een persoonlijke virtuele platenkoffer samenstellen. In iedere platenkoffer passen maximaal tien van de eigen favorieten Seventies-hits. Deze tien platen tellen mee voor de Seventies Top 100. De meest gekozen plaat staat op vrijdag 24 april op nummer 1. Vanaf morgen kan er gestemd worden.