Home Landelijke radio Radio 2 een week in de Sixties

Radio 2 een week in de Sixties

Radio 2 is vanaf aanstaande maandag tot en met vrijdag ‘Made in the Sixties’. Het radiostation draait uitsluitend nummers uit de jaren zestig. De muzikale trip brengt de luisteraar langs iconen als Bob Dylan, The Beatles, The Doors, The Beach Boys en Boudewijn de Groot. Op vrijdag draait Radio 2 de 100 favoriete Sixties platen van de luisteraars tijdens de Sixties Top 100.

Het programma Knooppunt Kranenbarg verdiept zich deze week elke dag van 17:00 tot 19:00 uur in de betekenis van Sixties platen. Artiesten als Armand, Elly & Rikkert en Peter Koelewijn maken een vertaling van een favoriete Sixties plaat. Tijdens de uitzending op vrijdag speelt huisband ‘De Biet’ de drie beste vertalingen van luisteraars en de artiesten brengen in deze speciale uitzending hun eigen tekst ten gehore.

Radio 2 presenteert op vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur de Sixties Top 100, de lijst met favoriete Sixties platen gekozen door de luisteraar. Stemmen kan nog tot donderdag 7 februari 12:00 uur via de website van de zender. De presentatie van de Sixties Top 100 is in handen van Daniel Dekker, Bert Haandrikman en Hans Schiffers.

Vorig artikelBrabantse en Limburgse radiostations in carnavalsstemming
Volgend artikelZender RTV Amstelveen gestolen