Home Landelijke radio Qmusic Qmusic geeft 18-daagse muzikale wereldreis weg

Qmusic geeft 18-daagse muzikale wereldreis weg

Qmusic studio

Qmusic geeft vanaf morgen voor het vierde jaar op rij Q-live Tickets voor de World Tour weg, een muzikale wereldreis waarin de winnaar de beste liveshows van wereldberoemde artiesten bezoekt. In een 18-dagen durende reist de winnaar naar het concert van Coldplay in Tokio, Justin Bieber in San José, The Weeknd in San Francisco, Ed Sheeran in Londen, Bruno Mars in Manchester en Shawn Mendes in Berlijn.

In de volledig verzorgde VIP-reis zijn exclusieve meet & greets met de wereldberoemde artiesten inbegrepen. Ook zijn er bijzondere dagtrips op locatie, zoals raften in Costa Rica en een bezoek aan Alcatraz in San Francisco.

Luisteraars maken vanaf morgen kans op de livetickets door zich op te geven via Qmusic.nl. De kandidaat die wordt gebeld moet één vraag goed beantwoorden over de artiesten uit de tour, waarmee de kandidaat in de ‘hotseat’ komt te zitten. Zolang de kandidaat in iedere ronde de vragen goed blijft beantwoorden, blijft diegene zitten.

Bij een fout antwoord krijgt een nieuwe kandidaat kans op een plek in de hotseat. Degene die op vrijdag 31 maart ná de laatste ronde bij Stephan Bouwman in de hotseat zit, wint de Q-live tickets World Tour.

De winnaar van de Q-live tickets World Tour gaat samen met een introducé van 18 april tot en met 5 mei op muzikale wereldreis naar de beste concerten.

Foto: Sander Koning