Qmusic doopt vanaf vandaag de maand juni om in de ‘Foute Maand’. De hele maand staat in het teken van foute hits, de guilty pleasures uit de muziekgeschiedenis. Het is de opmaat naar de Top 500 van het Foute Uur en de afsluitende Foute Party eind juni. Bij de Foute Maand hoort ieder jaar ook een anthem en die is dit jaar in handen van Tino Martin.

Mattie en Marieke maakten vrijdag in hun ochtendshow bekend dat ‘Zij Weet Het’ van Tino Martin uitgeroepen is tot Foute Anthem 2019. Het nummer wordt de hele maand extra veel gedraaid op Qmusic. Tino Martin volgt hiermee ‘Atemlos Durch Die Nacht’ van Helene Fischer op, het Foute Anthem van vorig jaar.

Het Foute Uur is sinds de start van Qmusic in 2005 een van de best beluisterde radioprogramma’s van de zender. Van 14 t/m 21 juni is de Foute Stemweek voor de Top 500 van het Foute Uur. De lijst zelf wordt uitgezonden van maandag 24 t/m vrijdag 28 juni en wordt afgesloten met twee avonden Foute Party in de Brabanthallen in Den Bosch, waar ieder jaar 40.000 bezoekers op afkomen.

Foto: Sander Koning