Home Landelijke radio Qmusic Stephan Bouwman in tranen: “Ik ben depressief”

Stephan Bouwman in tranen: “Ik ben depressief”

Qmusic-dj Stephan Bouwman heeft vanmiddag openhartig en op emotionele wijze verteld dat hij aan een depressie lijdt. De dj zegt eerlijk te willen zijn en vertelde dat het niet goed met hem gaat. “Ik hoor een stemmetje in mijn hoofd. Als ik in de spiegel kijk, dan zegt dat stemmetje hoe lelijk ik ben. En als ik iets doe, dan vindt ‘ie dat heel slecht. Het kan eigenlijk nooit goed. De laatste dagen is die stem echt heel hard en dat is verdomde moeilijk om mee om te gaan”, zei hij in tranen.

Stephan vertelde naast depressieve gevoelens ook last te hebben van gevoelens van eenzaamheid. De Qmusic-dj heeft professionele hulp gezocht, maar staat nog op een wachtlijst. “Er zijn zoveel mensen die die hulp nodig hebben, maar het niet kunnen krijgen. Dit is een schreeuw om aandacht, voor iedereen die hier mee kampt”, aldus de dj die sinds eind 2016 te horen is in de middag op Qmusic.

Via Twitter wordt massaal gereageerd op het emotionele verhaal van Stephan. Velen vinden het dapper dat de dj zo openhartig is.

Vorig artikelRegio luistercijfers: 538 heer en meester in de Randstad
Volgend artikelVera Siemons krijgt nachtprogramma op 3FM