Home Landelijke radio Q-music zoekt 2000 kerstmannen voor Q-santa run

Q-music zoekt 2000 kerstmannen voor Q-santa run


Tweeduizend kerstmannen kunnen op donderdag 20 december meedoen aan de Q-santa run. Over een afstand van 5,5 kilometer kan iedereen, verkleed als kerstman, hardlopen voor het goede doel. Er wordt gelopen rondom De Grootste Kerstboom Ter Wereld in IJsselstein.

De Q-santa run is de symbolische afsluiting van de Q-kerstkado actie in IJsselstein. Het doel: de laatste 2.000 kado's inzamelen voor de Q-kerstkado actie. Alle deelnemers rennen in kerstmannenpak een afstand van 5,5 kilometer om De Grootste Kerstboom. Er kunnen maximaal 2.000 Kerstmannen meelopen.

Er zijn jaarlijks tienduizenden mensen die geen kerstkado onder de boom hebben liggen, simpelweg omdat er geen geld voor is. Dit is de reden dat Q-music en Stichting Kerstboom, de organisatie van ‘De Grootste Kerstboom Ter Wereld', de handen ineen slaan om tijdens de kerstperiode kado’s in te zamelen voor mensen die het niet breed hebben. Na een geslaagde actie in 2011 roept Q-music haar luisteraars op om opnieuw kado's in te zamelen voor mensen in Nederland die het niet breed hebben.

Inschrijven voor de Q-santa run kan op de website van q-music.

Vorig artikelCarice van Houten sluit Glazen Huis in Enschede
Volgend artikelCoen en Sander zoeken meest irritante radioreclame