Home Landelijke radio Q-music drie weekenden vanuit Q-Hotel

Q-music drie weekenden vanuit Q-Hotel

Q-music zendt de komende drie weekenden weer uit vanuit het Q-Hotel. Het tijdelijke hotel, dat gerund wordt door de dj's van het radiostation, is wel verhuisd. De actie vindt dit jaar namelijk plaats in het Mercure Hotel Amsterdam City, om de hoek bij de studio van het radiostation. De afgelopen jaren zat het Q-Hotel in Grand Hotel Krasnapolsky in Amsterdam.

In het hotel treden ieder weekend allerlei artiesten op. Komendeweekend gaat het om onder meer Alain Clark, Rigby, Nielson en Niels Geusebroek. Voor de twee weekenden daarna staan onder meer Within Temptation, Gers Pardoel en Jacqueline Govaert op het programma. Luisteraars kunnen gratis toegang krijgen tot de optredens, door tickets te reserveren. Overnachtingen in het Q-Hotel worden weggegeven via prijsvragen.

Vanwege het Q-Hotel is de programmering van Q-music dit weekend gewijzigd. Vrijdagmiddag opent Jeroen van Inkel het hotel om 16:00 uur en duren de uitzendingen tot 2:00 uur 's nachts. Op zaterdag komt Q-music van 10:00 tot 2:00 uur vanuit het hotel. Wim van Helden, Wouter van der Goes, Mattie & Wietze, Joep Roelofsen, Erik van Roekel en Marieke Elsinga vullen dan de programmering. Op zondag is Wouter van der Goes van 10:00 tot 13:00 uur te horen vanuit het Q-Hotel, daarna komt het radiostation weer gewoon vanuit hun eigen studio.