Home Landelijke radio Programmadirecteur Classic FM te gast bij Harry Mens

Programmadirecteur Classic FM te gast bij Harry Mens

Programmadirecteur Pieter Buijs van Classic FM zal morgen op de elfde verjaardag van zijn radiostation te gast zijn in het programma ‘Business Class’ op RTL 5. Hij zal daar geïnterviewd worden door presentator Harry Mens, die fervent luisteraar van Classic FM is.

Harry Mens presenteerde vorig jaar al een programma op Classic FM om het 10-jarig bestaan van de zender te vieren. Programma directeur Pieter Buijs tegenover hem plaatsnemen in het Oranje Hotel in Noordwijk.

Het gesprek zal gaan over de muziekprogrammering en de doelgroep van Classic FM. “De kijkers van Business Class zijn voor Classic FM een interessante doelgroep. Het zijn over het algemeen de descision makers bij bedrijven. Het is dus een erg leuke bijkomstigheid dat ik middels het interview deze mensen kan wijzen op de mogelijkheden om op Classic FM te adverteren”, zo zegt Buijs. Harry Mens voegt daar aan toe: “Ik denk dat ruim 50 procent van de zakelijke Classic FM-luisteraars regelmatig naar ons programma kijkt en andersom. Daarnaast kijken natuurlijk ook potentiële adverteerders van Classic FM naar ons programma. Het interview zal mijns inziens goede publiciteit voor Classic FM opleveren.”