NPO Radio 1 doet uitgebreid verslag van Prinsjesdag. Vanaf 12:00 uur is er een speciale uitzending van AVROTROS en NOS. In ‘Prinsjesdag op 1’ wordt live verslag gedaan vanuit Den Haag.

Lara Rense (NOS) en Pieter Jan Hagens (AVROTROS) volgen van 12:00 tot 16:00 uur de gebeurtenissen in Den Haag, met onder meer reacties van politici en andere gasten op de plannen van het demissionaire kabinet.

Opiniepanel

Van 16.00 tot 17.00 uur is er veel aandacht voor de resultaten van het EenVandaag Opiniepanel met Gijs Rademaker (AVROTROS) en politieke duiding van Joost Vullings (AVROTROS). Tussen 17:00 en 18:30 uur blikken Lara Rense en politiek duider Xander van der Wulp (NOS) terug op de dag.

Na Prinsjesdag op 1 neemt Dit is de Dag (EO) het stokje over van 18:30 tot 19:00 uur. Ook deze uitzending staat volledig in het teken van Prinsjesdag, met actuele gasten en presentator Margje Fikse.

Met het Oog op Morgen (NOS) sluit van 23:00 tot 00:00 uur deze Prinsjesdag op NPO Radio 1 af met een nabeschouwing van presentator Coen Verbraak met zijn gasten en een column van cabaretier Patrick Nederkoorn.

Foto: RadioFreak.nl

Vorig artikelOndernemingsraad NH wil niet naar Hilversum
Volgend artikelRadio 2 vernieuwt programmering en zet Giel Beelen in de avond